Benvinguts al curs 2023-2024

 

Us donem la benvinguda al nou curs escolar 2023-2024 al col·legi Santa Ana de Vilallonga.

 

Comencem un nou any escolar amb il·lusió i ganes de seguir treballant per oferir la millor educació possible als nostres alumnes. Aquest any comptem amb nous projectes educatius i activitats per enriquir l'aprenentatge dels nostres estudiants.

 

Volem agrair a totes les famílies la confiança que han dipositat un any més en el nostre centre. La vostra implicació i suport són fonamentals perquè puguem fer realitat el projecte educatiu del col·legi.

 

Als nostres alumnes els volem transmetre que aquest any ens esforçarem encara més per conèixer-los, comprendre les seves necessitats i potenciar les seves habilitats i talents individuals. Els professors estem preparats per acompanyar-los en aquesta nova etapa escolar i ajudar-los a créixer com a persones.

 

Aquest any ens marquem com a objectius principals la participació de les famílies en el Projecte Educatiu del centre, potenciar els valors de la solidaritat, el respecte, la tolerància i la implicació social mitjançant projectes d'Aprenentatge Servei com "Els nostres majors", "Sang Valentí" i "Enlaza2" , així com fomentar una actitud positiva envers l'esforç i l'aprenentatge.

 

Tots junts, equip directiu, professors, alumnes i famílies, farem que aquest siga un gran any escolar al col·legi Santa Ana. Us desitgem a tots un bon inici de curs i esperem que siga un any ple d'aprenentatges i experiències enriquidores.

 

Moltes gràcies per la vostra confiança i feliç curs 23-24!  

Comptem amb vosaltres!

 

Colegio Santa Ana en xarxes socials :

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Col·legi Santa Ana, 2023