Aula-iPad

 

 

El projecte Aula-iPad és el resultat d’alguns anys ja de formació del professorat, d’adequació de les infraestructures del centre, d’una aposta clara per una ferramenta pedagògica determinada: l’iPad. La idea d’anar incorporant progressívament l’iPad al nostre centre ha sigut un encert des de l’inici. Comptem ara amb 3 aules i la idea és anar incrementant-les cada any.

 

L’ús d’aquesta ferramenta dóna pas a una gran quantitat de recursos i continguts educatius per a potenciar el coneixement, i sobretot, la creativitat de qualsevol alumne, independentment del nivell acadèmic. Són molts el estudis i les experiències d’altres centres que demostren l’evolució i la major implicació dels alumnes amb l’iPad. Explorar un món d’idees i de continguts, crear fantàstics projectes multimèdia i trencar les barreres físiques de l’aula formen part, hui en dia, del treball diari dels nostres alumnes.

 

A més, tots el avenços pedagògics sobre les teories de les intel·ligències múltiples que el centre ha estat treballant durant molts anys, tenen la seua màxima expressió en l’iPad per poder desenvolupar de manera pràctica aquesta visió.

 

En definitiva, aquesta ferramenta que uneix tecnologia amb pedagogia forma part, ja, del nostre projecte educatiu, i el que és més important, de les situacions reals de la societat on adquireix una paper fonamental en algunes professions. Formem part dels centres que han apostat per la revolució educativa mitjançant el iPads.

Colegio Santa Ana en xarxes socials :

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Col·legi Santa Ana, 2023