Notícies sobre Erasmus + KA1

Beca Europea del Col·legi Santa Ana

 

 

Conforme vos vam informar el curs acadèmic passat, el Ministeri d'Educació, Cultura i Esport va concedir al nostre centre una beca europea a través del Servei Español per a la Internacionalització (SEPIE).

El nostre projecte, "Fostering English, Opening Roads": Millora de les competències lingüístiques i de la metodologia CLIL, pretén afermar les eines que milloraran l'acció docent en el plurilingüisme i així, repercutir de forma efectiva en els alumnes impulsant la internacionalització.

Al juliol van tenir lloc les dues primeres mobilitats, quatre dels nostres professors van viatjar a Malta i Regne Unit i han après de forma teòrica i pràctica tot el relacionat amb la metodologia CLIL. La metodologia CLIL es basa en l'aprenentatge d'una llengua estrangera de forma integrada en entorns d'aprenentatge significatius i útils per als alumnes. Hem volgut compartir amb vosaltres aquesta nova experiència publicant els diaris de les mobilitats. La informació la tindreu en l'apartat d'ERASMUS+, us anirem informant de les pròximes actuacions.
 

Colegio Santa Ana en xarxes socials :

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Col·legi Santa Ana, 2023