Zuludesk Parent

ZuluDesk està sent utilitzat en les escoles de tot el món per a permetre als professors controlar fàcilment els dispositius d'Apple. Menys distraccions, millor aprenentatge. A casa, els pares poden utilitzar ZuluDesk Parent per a controlar fàcilment els dispositius dels seus fills.

Guia al teu fill

 

Creiem que els pares també han de poder controlar els dispositius dels seus fills. Siguem realistes, sabem que existeixen moltes distraccions en un dispositiu amb connexió a Internet, com és un iPad. Després de veure els beneficis que produeix controlar els dispositius en l'escola a través de ZuluDesk, hem decidit que aquesta eina pot ser molt valuosa per als pares en els moments en què els seus fills estiguen a casa.

 

Podrem restringir-li els jocs, les comunicacions (iMessage, WhatsApp  i Messenger), les xarxes socials (Facebook, Twitter..)

 

 

 

Com entrar: (dues possibilitats)

 

- Polseu a l'enllaç de la imatge per a poder descarregar-vos l'aplicació des de l'Aple Store.

 

- Via webhttps://parent.zuludesk.com/login.html 

 

Instruccions:

 

- Primer que res, caldrà enviar al correu santi@cdstana.com amb les dades següents: correu electrònic, el vostre nom, el vostre cognom, nom d'usuari que voleu, nom i cognom del fill o filla amb un punt (per exemple: joan.ferrer) i una contrasenya (haurà de tindre majúscules, minúscules i números, p.ex JoseFerrer2019). 

 

- Una vegada hem pujat les vostres dades al sistema, vos avisarem amb un correu que ja en podeu fer ús de la plataforma.

 

- Quan tingueu accés, heu de posar el nom del centre (posant "Villalonga" vos eixirà "Colegio Santa Ana de Villalonga")

 

- Després el correu electrònic i la contrasenya.

 

Si teniu qualsevol dubte podeu escriure un correu a: santi@cdstana.com 

 

Ací vos deixem un vídeo explicatiu amb un exemple:

 

Google Family Link

 

Si el que voleu és controlar què estan fent els vostres fills amb els mòbils, on han entrat i poder establir un horari d'ús al mòbil aquesta és una opció molt bona i gratuïta. Només cal que instal·leu una aplicació al dispositiu del vostre fill/-a i una al vostre mòbil. 

 

Ací teniu una completa informació al respecte:

 

https://empantallados.com/como-configurar-family-link/

 

 

Colegio Santa Ana en xarxes socials :

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Col·legi Santa Ana, 2023