EntusiasMAT

 

És una proposta didàctico-pedagògica que té com a principal objectiu ensenyar i apropar a l’alumnat a l’aprenentatge de les matemàtiques d’una manera experiencial, contextualitzada i adaptada a la realitat dels alumnes.

 

És un programa que ha estat desenvolupat pel Col·legi Montserrat de Barcelona en què l’alumnat de 3 a 12 anys aprén de manera continua, gradual i adaptada els conceptes matemàtics.

 

És un projecte basat en les intel·ligències múltiples que permet treballar les matemàtiques de manera útil i pràctica. Les sessions son dinàmiques i amenes, afavoreixen la reflexió i la concentració dels alumnes. Té com a principal objectiu ensenyar i apropar a l’alumne a l’aprenentatge de les matemàtiques mitjançant el joc i  la manipulació, la observació i l’experimentació. El xiquet passa poc a poc del pensament concret a l’abstracte.

 

Entusiasmat ha permès que els alumnes entenguen les  matemàtiques d’un altra manera, amb estímuls i motivació constants, es una important evolució en la  nostra metodologia.

 

Colegio Santa Ana en xarxes socials :

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Col·legi Santa Ana, 2023