Projecte AMCO

Amco basa els seus programes en teories educatives més avantguardistes que coincideixen plenament amb l'aposta que estem realitzant en el nostre centre. 

El mètode Amco es recolza en les més innovadores teories sobre com aprèn un xiquet i desenvolupa una proposta d'ensenyament de l'anglès que cerca no solament la competència comunicativa del xiquet en aquesta llengua sinó també el seu desenvolupament integral.


Persegueix afavorir la transició natural i espontània d'una llengua a una altra perquè construïsca en el cervell del xiquet el mateix tipus de connexions que les que va realitzar en adquirir la seua primera llengua. Teoria de la veu generadora. Creiem en la necessitat de treballar tots els tipus d'intel·ligències, perquè tots els xiquets aprenguen a través de diferents activitats i estratègies: Teoria de les Intel·ligències Múltiples.


Defensem que en la classe és indispensable desenvolupar les qualitats de la Intel·ligència Emocional (pensament i emocions són interdependents, conviuen i col·laboren en la capacitat de comprensió i adaptació) perquè afavoreixen l'aprenentatge i milloren l'acompliment escolar, a més de proporcionar als alumnes una vida saludable i feliç.
En definitiva, ens proposem educar a xiquets brillants que desenvolupen un perfil multicompetent, la qual cosa li permet donar resposta als reptes de la societat actual i futura.

 

 

Colegio Santa Ana en xarxes socials :

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Col·legi Santa Ana, 2023