Lliga de debat

 

Seguint la línia d’innovació que porta endavant el nostre Col·legi, el Projecte de la Lliga de Debat Escolar (promogut per la Fundació Educativa ACTIVA’T i patrocinat pel voluntariat del BBVA) s’esdevé en una ocasió extraordinària per poder acostar els conceptes que aprenen els nostres alumnes a l’aula a la realitat que ells viuen.

 

El diàleg, l’oratòria, el respecte, el saber-se posar en lloc de l’altre, el vore que hi ha punts de vista molt diferents en torn a un mateix tema i es pot opinar sense xafigar els demés... són pilars fonamentals en la seua educació. L’experiència ens ha demostrat que l’exercici del debat fomenta les habilitats comunicatives i d’investigació, a més els obri el camí per a millorar la convivència i enfortir els llaços de la ciutadania.

 

Amb la Lliga de Debat Escolar “entrenem” als nostres alumnes en totes eixes habilitats i actituds. La il·lusió, el treball d’investigació, l’esforç, la satisfacció en vore’s que són capaços de… els ajuda a prendre decisions complexes amb més maduresa i els fa créixer com a persones, contribuint així a la seua formació integral, un dels primers objectius del nostre Centre.

Colegio Santa Ana en xarxes socials :

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Col·legi Santa Ana, 2023