Benvinguts a l'espai AMPA

Des de l’Ampa volem donar-vos la benvinguda a la nostra associació, tant al nous membres com als qui any rere any continueu donant-vos el vostre suport.

 

Pels que sou nous, breument dir-vos, que la funció d'esta associació no és només informativa, d’oferta d’activitats extraescolars, bé siguen físiques,  intel·lectuals o lúdiques (sempre buscant eixa aportació extra en la formació curricular dels menors) ni tampoc té només una funció representativa (davant el consell escolar o la direcció del centre) o d’aquisició o millora de bens i serveis. Cal resaltar la seua funció formativa, bé siga a través de xarrades, involucrant-vos en projectes o en activitats, per tal de fer-vos partíceps en l’educació del vostres fills.

 

En definitiva, es tracta  de millorar la qualitat de l’educació, des de diferents punts de vista i des dels diferents coneixements que cadascú pot aportar, en el nostre cas, com a pares però també com a ciutadans.

 

Així doncs, vos anime a participar, a proposar suggeriments de millora, a crear un equip sòlid, on tots puguem sentir-nos escoltats i on poder expressar totes aquelles inquietuds, que ens facen prosperar, no sols com a pares sinó també com part necessària i integrant de la comunitat educativa. Els nostres fills ens ho agraïran.

 

¿COM COL·LABORAR AMB L’AMPA?

 

Com tots sabeu, les quotes que es fan a la Associació de pares i mares d’alumnes, són absolutament necessàries per  poder millorar les necessitats educatives i el benestar dels nostres fills, la suma de tots és el que fa possible que els projectes tiren endavant. Per això mateix, vos demanem que col·laboreu. És la millor manera de donar exemple als nostres fills.

 

Així mateix vos recordem alguns dels avantatges que té ser socidescompte de 5€/mes, en totes les activitats extraescolars,  també en eixides culturals, així com 3€/mes, en el suc de taronja. No obstant això, per poder beneficiar-vos dels descomptes, les quotes hauran d’ingressar-se abans del 31 de desembre del 2017.

 

Podeu fer d’ingrés de 50 €, en els comptes bancaris de l’associació posant en concepte el nom, cognom i curs de tots els fills matriculats al centre (des del caixer o amb transferència evitareu cues).

 

 

Seguix-nos en Facebook: Ampa Santa Ana Vilallonga

 

Correu: ampa@cdstana.com

 

 

 

Colegio Santa Ana en xarxes socials :

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Col·legi Santa Ana, 2023