Col·legi Diocesà Santa Ana
Col·legi Diocesà Santa Ana 

Plataforma Educamos

 

¿QUE ES LA PLATAFORMA EDUCAMOS?
 
 
EDUCAMOS és una plataforma de gestió integral dels centres educatius.

La plataforma EDUCAMOS està dissenyada per a respondre de forma global i integradora a totes les necessitats d'un centre escolar.

La seva implantació persegueix optimitzar i afavorir en el col·legi una gestió eficient de tots els processos que tenen lloc en el dia a dia del centre, una comunicació enriquidora entre tots els membres de la comunitat educativa (professors, alumnes i pares) i un model d'aprenentatge personalitzat i innovador.
 
Des del Centre vos animem a utilitzar-la i vos ajudem si teniu algún problema. .
 
 

Instruccions per al funcionament de la plataforma:

 

 

COM ACCEDIR?

 

Si accedim des d'una pàgina web haurem d'anar a l'adreça:

 

https://santaana-diocesanos-villalonga.educamos.com/

 

També ens valdrà esta adreça per als dispositius mòbils quan ens demane l'URL.

IMPORTANT: La primera vegada que poses les claus (o si te les renoves per unes noves) ho haurem de fer des de la pàgina web (no des de l'aplicació mòbil). Quan ja et canvies la contrasenya ja podràs accedir amb l'aplicació mòbil.

 

A continuació hem d'introduir el nom d'usuari i la contrasenya que us facilitem per correu electrònic o que ja teniu de l'any passat. Preguem que revisen les seues dades, telèfon, adreça de correu... perquè podem comunicar-nos sense dificultat.

 

És molt important que es poseu el correu electrònic, així, si perdeu les claus haureu de polsar en "He oblidat les meues claus d'accés" i el sistema vos enviarà automàticament unes noves claus. Recordeu que caduquen cada any. El sistema vos avisarà per a què se lles modifiqueu.

 

En la part central podreu consultar la informació referent al vostre fill. 

 

Si teniu qualsevol problema amb les claus o que les heu perdudes podeu enviar un correu a santi@cdstana.com explicant el problema.

 

Colegio Santa Ana en xarxes socials :

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Col·legi Santa Ana, 2019