Lema i Oracions anuals Col·legis Diocesans

 

Aquestes paraules ens les diu Jesús de manera literal en el gran discurs de l'últim sopar on s'està preparant per a un dels moments més difícils de la seua vida. Enmig de les dificultats, Jesús, en compte de pensar en si mateix, es preocupa per nosaltres, ens regala els seus ensenyaments i ens diu que som els seus amics. 


En Jesús podem veure les característiques de l'amistat, de aquell amic que mai falla. Açò ho anem a treballar en els diferents materials pastorals al llarg del curs, especialment als fulls d'inici de mes de les agendes i als fulls de reflexió mensual.

 

 

ORACIÓ PER A ADULTS

 

Déu Pare misericordiós, et demanem pels Col·legis Diocesans i per la Fundació, per les persones que treballem en l’educació catòlica, per les famílies que l'han triat per als seus fills i especialment per cada alumne.

 

Tu, Jesús, que ens dius amics i ens mostres un amor pacient i misericordiós, regala'ns l'experiència de viure l'amistat vertadera. Dona’ns saviesa, fortalesa i voluntat per fer el que Tu ens manes i guia'ns en la missió important d'educar i evangelitzar amb tu en els Col·legis Diocesans. Per Jesucrist nostre Senyor. AMÉN

 

PREGÀRIA PER A ALUMNES

 

Gràcies Jesús pel do de la vida, per la família, pel col·legi, per l'Església i pels amics que Tu ens regales.

Et beneïm perquè poses a prop nostre persones que ens ajuden a viure valorant el perdó i l'amor, fruit de l’amistat vertadera.

Tin cura de cadascun de nosaltres, de les nostres famílies, dels nostres professors i companys. Regala'ns escoltar la teua paraula que ens permet conèixer-te i apropar-nos a tu. AMÉN

 

Colegio Santa Ana en xarxes socials :

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Col·legi Santa Ana, 2020