Col·legi Diocesà Santa Ana
Col·legi Diocesà Santa Ana 

Manteniu-se informats

En esta pàgina trobareu informació periòdica amb les últimes novetats del nostre centre.

Menú creatiu per al primer dia de classe

 

Els nostres alumnes es van quedar bocabadats quan van entrar per la porta del col·legi en l’inici del curs escolar 19-20. Els seus professors estaven vestits amb un davantal de cuina i una cullera de fusta a la mà! Alegria, il·lusió, expectació, ganes de retrobar-se amb els companys i entusiasme mostraven a les seues cares. Des del nostre col·legi considerem que el primer dia és clau i determina el nivell de motivació i seguretat que ens acompanyarà durant el curs. Per això, els nostres professors es van posar mans a l’obra i van elaborar un menú molt especial. Després de la lectura del menú, es va entregar el premi del  III Concurs fotogràfic #Somriualcdstana on els guanyadors van ser els germans Xavi i Sarai Sampablo. Per finalitzar l’acte, mitjançant una dinàmica de grup, els alumnes s’havien d’agrupar per camps semàntics. Una vegada agrupats els vam llançar un repte: al nostre menú no teníem infusions així que haurien de presentar propostes. Una d’elles va ser: “Somriures màgics calfats al bany de Maria”. Com deia aquest grup, esperem tindre molt moments màgics per somriure aquest curs escolar! Teniu totes les imatges ací: https://photos.app.goo.gl/2nVJ6E5ZygXFMGhW9 

 

Benvinguts al nou curs 2019-2020

 

Benvolguts pares i mares, ens trobem de preparatius per fer del Col·legi el lloc acollidor i amable que saluda als vostres fills i a vosaltres com cada any a l’inici de setembre. L’aventura d’ensenyar ens porta un nou capítol en la història del nostre Centre. Un capítol més que uneix al poble i a les seues persones, i al Centre amb el món. Fent un símil culinari, el menú que enguany oferim ha d’estar marinat per calidesa, familiaritat, solidaritat, diversitat, projecció, interioritat, oportunitat per a l’aprenentatge compartit, creixement... Podrem utilitzar, sens dubte, molts més condiments. Tots ells, són necessaris per a què tot plegat, aconseguim una elaboració d’eixes que quede impregnada en la nostra memòria emocional per sempre com un moment únic de la nostra vida. Aquest any, que serà únic, serà l’any en què rebrem a alumnes d’altres països, que farem participar al poble dels nostres projectes... En realitat no volem contar molt més, simplement, vos convidem al tast.  Teniu tota la informació de l'inici de curs a l'apartat de CIRCULARS 19-20 o a l'enllaç de la imatge. Brindem per un any magnífic.

 

Llistats provisionals ajudes menjador

 

Avís: ja es poden consultar els llistats provisionals de puntuació obtinguda per les persones sol·licitants d'ajudes assistencials de menjador escolar, per al curs 2019-2020. Al tauler d'anuncis del col·legi estan penjats els llistats, així com també podreu resoldre qualsevol dubte personalment  a Secretaria. 

 

S'acosta l'inici de curs 19-20

 

De segur que heu passat unes vacances molt divertides. Haureu llegit, passejat, nadat, i viatjat. Doncs ara heu d'anar pensant ja en el nou curs que s'acosta. Ple d'alegries, nous companys, i nous reptes per aprendre cada dia un poc més. Per tant, ja queda res per a començar de nou el col•legi, i per això us recordem que al web estan disponibles les circulars 1 i 2 que fan referència a la venda de llibres i uniformes. Podeu accedir a l'enllaç de la imatge o des d'ací: https://www.cdstana.com/2019-2020/circulars-2019-2020/  Ens veiem prompte!
 

3, 2, 1 ....càmera i ...acció!

 

Quines coses són les que t’agrada fer a l’estiu? Anar a la platja? Nadar al riu? Anar en bicicleta? … Ha arribat el moment de participar en el III Concurs de Fotografia del col·legi Santa Ana. Si vols participar hauràs de fer-te una divertida foto fent allò que més t’agrada a l’estiu. A continuació hauràs de publicar-la al nostre Facebook amb el hashtag #somriualcdstana i escriure el nom del participant L’últim dia per a participar serà el 31 d’agost de 2019. La millor fotografia serà premiada en l’acte inicial del primer dia de curs 2019-2020. Vine i participa!

T'atreveixes a viure un estiu diferent?

 

Al Col·legi Santa Ana fomentem el voluntariat entre els nostres joves. Des de fa 3 anys va començar el projecte de “un verano diferente”, l'objectiu del qual és mantindre oberts alguns dels Col·legis Diocesans per acollir als xiquets/es més desfavorits de les poblacions de la Diòcesis de València, i el nostres alumnes, junt amb alguns professors han participat este estiu. Hem estat en els co·legis de San Antonio de Pàdua de Catarroja i en Sant Roc d’Alcoi. Han sigut unes jornades intenses i molt gratificants, les cares d’alegria dels xiquets necessitats, dels nostres alumnes, exalumnes i professors col·laboradors ho diuen tot.  I és que no hi ha res que ompliga tant, com ajudar desinteresadament als altres i contribuir així a una societat més fraterna i més justa. L'estiu que ve tornarem! Ací teniu algunes imatges: http://bit.ly/2LQ15tH 

 

 

Aprenentatge basat en servei (APS)

 

Els nostres alumnes de cinqué han realitzat un projecte amb la metodologia d’Aprenentage servei (ApS) on els alumnes posen al servei de la comunitat els continguts que han aprés i treballat a l’aula prèviament. L'altre dia van eixir al carrer per preguntar i aconsellar a la gent sobre com poder introduir alguns canvis per a viure d’una manera més saludable així com explicar els motius  per a fer-ho. Van tindre una molt bona acceptació per part de la gent. Ací us deixem algunes imatge: http://bit.ly/2XBYSbN

 

Festa de graduació 4t ESO (18-19)

 

Després de tot un any d’esforços, llàgrimes i somriures, la setmana passada es van graduar els alumnes de 4t d’ESO del curs 2018-2019. Una festa que començava amb una eucaristia del nostre Mossén Vicent Sarrió on animava als alumnes graduats a seguir tenint la mateixa fe en Déu que quan van entrar per primera vegada al nostre col·legi. Posteriorment, i ja al saló d'actes,  es va donar pas als discursos tradicionals de la directora del centre, Gema Ribes, els tutors Romina i Santi, i finalment els alumnes van dedicar unes paraules als presents sobre el que havia sigut per a ells la vivència al nostre col·legi. En finalitzar l’acte, es va passar al pati d’infantil on van poder degustar d’una picadeta amb els familiars i fer-se totes les fotos possibles al “photocall” habilitat per a l’ocasió. A l’enllaç podeu vore totes les imatges de l’event: http://bit.ly/2KG5W0T

 

Ens acomiadem del curs amb el festival

 

Com cada any, el clàssic festival de fi de curs fa que tota la Comunitat educativa gaudisca d'una vesprada plena d'emocions i alegria. Així és com, dijous, el nostre col·legi es convertí en un aeroport, on els alumnes de 4t d'ESO eren els membres de  la tripulació (seguretat, pilots, hostesses) i la resta, els passatgers. Tots els cursos, des d'Infantil fins a sisé de Primària, ens ho van fer passar d'allò més bé amb les seues actuacions musicals. També vam donar els premis extraordinaris a l'"Excel·lència" als alumnes destacats dels cursos de final d'etapa, 6é de primària i 4t de l'ESO. Els guardonats de 6é de primària van ser: Millor expedient (Rebeca Ruiz Inocan), Millor company (Júlia Estruch Puig), Menció especial a l'esforç (Xinli Zhang). I pel que fa a 4t d’ESO: Millor company (Carlos Roselló), i Menció especial a l’esforç (Pip Parker). I per a finalitzar  la vesprada, un fi de festa amb el sopar de cabasset organitzat per l'AMPA, i el ball! Però els alumnes de 4t d'ESO encara ens tenien guardada una sorpresa, la projecció d'un vídeo-resum de les mil i una experiències i moments viscuts durant aquest curs 2018-19. Volem enviar un agraïment als professors i pares voluntaris que s'han esforçat tant en l'organització d'este festival, a l'AMPA per l'organització del sopar i el ball, a l'ajuntament per l'escenari que ens va muntar al pati, als alumnes pel seu interés, i a tots per la vostra assistència i participacio. Ací teniu les imatges: http://bit.ly/2KCH2zp.

FINS L'ANY QUE VE! BON ESTIU A TOTS!

 

Llistat de materials i llibres per al curs 2019-2020

 

Hem afegit al nostre web la informació pertinent als materials i llibres que usaran els nostres alumnes per al curs 2019-2020. Està dividit per etapes, com sempre. També conté part de la informació sobre els preus dels dispositius iPads per als cursos des de 6é de primària fins a 4t d’ESO. Ací teniu l'enllaç: https://www.cdstana.com/2019-2020/llibres-i-materials-2019-2020/ 

 

Beques de menjador curs 2019-2020

 

Ja es pot sol·licitar l'ajuda assistencial de menjador des del 17/06/2019 fins al 03/07/2019 en termini ordinari. Podeu demanar sol·licitud a consergeria del centre. Si no poguéreu acudir al centre per demanar la sol·licitud podeu entrar al següent enllaç de Conselleria: http://bit.ly/2IHHtGv .

 

Últim dia d'ESO i entrega premis

 

L'últim dia de curs de l'etapa ESO, va ser una jornada de reconeixement a l'esforç realitzat al llarg del curs, la constància, l'interés per millorar, l'estudi diari, així com l'agraïment a aquells alumnes que han destacat per la seua actitud d'ajuda i generositat. Amb aquesta finalitat, es van lliurar per segon any consecutiu els PREMIS EXCEL·LÈNCIA. Els guardonats van ser:

Millor Expedient (premi als expedients acadèmics més brillants acompanyants d'una bona actitud a classe): Iris Estruch Cerrato (1r ESO), Alina Gorrita Pellicer (2 ESO) i Andreu Bonet Pavia (3 ESO), Eva Morant Espí (3 ESO) i  Sheila Jover Guerola (3 ESO).
Millor company (premi a l'alumne que més disposat es mostra a ajudar, és bon company i preocupat per conseguir el millor del seu equip: Jaume Martí Pérez (2 ESO), Sheila Jover Guerola (3 ESO).
Menció especial a l'esforç (alumnes que malgrat les dificultats han mostrat, al llarg del curs,  un espirit de superació digne de reconèixer:  Joan Estruch Miñana (2 ESO) i Andreu Bonet Pavia (3 ESO).
Els premis corresponents a 6é de primària i 4t ESO, es van lliurar al Festival de Fi de curs. Podeu vore les imatges a l'enllaç: http://bit.ly/2RxIi7l

 

 

Una visita del primer cicle a Mundomar

 

El passat dilluns 17 de juny, els alumnes de primer i segon de primària, van realitzar l’última eixida extraescolar d’aquest curs, van visitar Mundomar en Benidorm, un gran parc ple d’animació i aprenentatge amb el món dels animals aquàtics i exòtics. Vam gaudir d’un bonic i complet dia d’amistat amb els companys i d’alegria. Vam poder contemplar  tres meravellosos espectacles amb el show de les aus, els lleons marins i els dofins. Després d’un bon dinar amb la zona pícnic, ens menjaren un gelat i a jugar al parc gegant i les seues instal·lacions. Van gaudir d’un espai valuós per a recórrer i aprendre més sobre la natura, biodiversitat i hàbitat dels animals. Ací us deixem les imatgs: http://bit.ly/2L7wuYc .

 

Teatre 4t de primària

 

Hui de nou els alumnes de 4t de primària tornen a debutar per al públic més menut, infantil, 1er i 2n de primària. Han representat l'obra "La gallina que pogué regnar" adaptat del llibre de Carles Cano. El príncep protagonista de l'obra li falta la princesa, i idea un pla perfecte: fingir que es troba greument malalt i  aquella que el salve es casarà amb ell. Ara bé, com pot imaginar que tot tipus d’estranyes i divertides situacions faran de la gallina Pepeta una ferma candidata? Tant el  vestuari com el decorat i la música han estat creats pels propis alumnes. Enhorabona als actors i actrius de 4t de primària! Agrair també l'ajuda de les famílies. Ací us deixem algunes imatges: http://bit.ly/2XitJKk.

 

Procediment comprar iPads 6é primària

 

Com ja sabeu, el nostre projecte "Aula iPad"  abraça els cursos des de 6é de primària fins a 4t ESO. Pensem que és un projecte enriquidor amb el qual els alumnes poden desenvolupar totes les seues intel·ligències. Després de la reunió que vam tindre ahir per part dels responsables de la part d’Educació de l’empresa Goldenmac, i tal i com us vam informar des del col·legi, us deixem ací el procediment a seguir per tal de fer efectiva la compra dels dispositius. Mireu les dates per tal de no fer tard. Ací podeu vore tot el procediment: http://bit.ly/2XfOzdl 

 

Gràcies padrins i padrines de lectura

 

Els alumnes de primer i sisé de Primària han finalitzat el projecte d’apadrinament lector dut a terme aquest curs. Ha sigut una grata experiència per a les dues parts, i tant els fillols com els padrins sempre ho recordaran. Per a acomiadar-se, les tutores dels dos cursos han organitzat una bonica festa i han convidat a un esmorzar, han hagut cartes d’agraïment als padrins i un regal de record per aquestos. Un dia emotiu amb abraçades, inoblidables records per tot un any de vivències amb la lectura junts. Als nostres padrins i padrines els desitgem un feliç inici d’etapa d’ESO! Fins prompte! Ací teniu l'enllaç de les imatges: http://bit.ly/2WLmNkz

Projecte de reciclatge 4t ESO

 

No hi ha dia que no llegim, vegem, escoltem una notícia sobre el medi ambient i no són bones notícies si no tot el contrari. Per això, els alumnes de 4t d’ESO de Ciències Aplicades han treballat este curs de valent per continuar el projecte "Santa Ana Sostenible" amb  un objectiu clau: cuidar al màxim en nostre voltant. Hem explicat als meus menuts i grans l’ús necessari de l’ecoparc mòbil que cada dilluns està a Vilallonga i que TOT ES POT RECICLAR!!! Al nostre canal de Facebook podeu vore un vídeo resum del nostre projecte que tant satisfets estem i esperem que el pròxim curs avancem per a ser un col·legi sostenible.

 

Visitem centre d'Art Bombas Gens

 

Dimecres passat els alumnes de 4t de primària van visitar el centre d’Art Bombas Gens de València. Centre de referència del Art Contemportani. Com a part dels tallers que d’art que fem al col·legi els alumnes van aprendre educar el seu pensament visual mitjançant la fotografia i altres tècniques tan interessants com el visual thinking. Després vam fer un taller molt divertit de collage i tractament d’imatges amb els alumnes. S’ho van passar d’allò més bé. Ací us deixem algunes imatges: http://bit.ly/2X2Sb2e

 

Acabem els tallers del dimarts amb una festa d'aigua

 

Dimarts passat ens vam acomiadar de les vesprades de tallers amb una festa de l'aigua amb magnificència. Els alumnes es van acomiadar de la vesprada del dimarts de tallers i al mateix temps li donaven la benvinguda a l'estiu amb una guerra de globus d'aigua. Haurem d'esperar fins al curs que ve per a poder continuar aprenent amb "Big bang theory" i el taller d'arts. Segur que tornarem carregats de noves idees i projectes que us encantaran. Ací podeu vore les imatges: http://bit.ly/2Iuxbbf 
 

Aprenem anglés amb intercanvi a Hamburg

 

Els nostres alumnes de 3r i 4t d’ESO han participat en un intercanvi lingüístic.  Han tingut l'oportunitat de viure una experiència inoblidable i molt beneficiosa en molts aspectes. Han après a tindre més autonomia, a moure's per una gran ciutat a l'estranger, a valdre's més per si només, han guanyat en maduresa, tolerància, respecte cap a altres cultures, més capacitat d'aprenentatge, de sentir, de valorar més el principis i valors humans. A més, aprendre anglés de forma més ràpida i efectiva, i conèixer una ciutat molt bonica, amb molta història i prou distinta a les ciutats mediterrànies. Durant huit dies d'abril,  els nostres alumnes van acollir en sa casa els seus "partners", i ara en març van conviure amb ells i les seues respectives famílies, com un membre més de la unitat familiar. I és que no hi ha millor manera de conèixer una nova cultura que des de dins.  Com a balanç final podrem dir que l’experiència fou molt enriquidora per als nostres alumnes. Ací us deixem un tast d'algunes imatges: http://bit.ly/2In3IQq
 

Missió periòdica

 

Els alumnes de 2n d’ESO han realitzat un projecte creatiu que es tractava de participar en LA MISIÓ PERIÓDICA per a celebrar els 150 anys de la Taula Periòdica. Aquest projecte es realitzava en grups cooperatius on cada alumne elegia el seu rol com a químic, enginyer, físic... tenint en compte les seues habilitats més destacades. Han superat molts reptes per conèixer els elements de la Taula Periòdica amb més profunditat i amb tota eixa informació han creat Taules o jocs per aprendre de manera més quotidiana la Taula Periòdica. Vos deixem una mostra del magnífic treball realitzat.

 

 

Missa de fi de curs

 

Amb alegria i bons propòsits d'Accció de Gràcies, els alumnes des de 3r de Primària fins a 4t. d' ESO, vam celebrar l'Eucaristia de fi de curs a la nostra Parròquia. En Vicent, el nostre rector, ens dirigí unes paraules en l'homilia fent-nos vore què en un món on es viu tan de pressa tot, necessitem reflexionar abans d'actuar i que per a aconseguir-ho comtem amb la presència de l'Esperit Sant, Déu en la nostra vida. També ens recordà la nostra obligació com a cristians de ser acollidors i solidaris  amb les persones que arriben al nostre entorn després de viure terribles experiències. Al col·legi, hem tingut la sort de rebre tres d'aquests xavals als que estimem molt i formen ja part de la nostra comunitat educativa. En finalitzar i acompanyats per les cançons del nostre Cor d'alumnes, hem donat gràcies a Déu per tot el que ens ha regalat al llarg del curs recordant el que Ell ens diu: "VOSALTRES SOU ELS MEUS AMICS". Ací teniu algunes imatges: http://bit.ly/2KqNcS0

 

Acaba maig, el mes de Maria

 

Durant tot el mes de maig els alumnes del col·legi hem celebrat el Mes de Maria. Des d’Infantil fins a 4t de primària hem fet un dia a la setmana una xicoteta ofrena de flors a la Mare de Déu en la nostra Capella del col·legi. Hem portat les flors, li les hem oferit a la nostra Verge amb molta il·lusió a més d’ oferir-li el nostre cor ple d’amor i alegria, amb ganes de treballar, compartir, ser cada dia millors i que ELLA ens acompanye cada dia. El passat dijous 30 de maig tots els alumnes d’Infantil vam fer l’última ofrena i amb molta il·lusió vam visitar a la Mare de Déu, model nostre per seguir a Jesús. Ací podeu vore algunes imatges: http://bit.ly/2QFp6UN 

 

Els pares també ajuden

 

L'altre dia els alumnes de 4t de primària, amb pares de xiquets van començar mans a l’obra.  Després d’haver llegit un llibre i de fer diferents activitats de dramatització i interpretació els xiquets amb molta il·lusió ens presentaran una obra de teatre el pròxim més de juny. Ells se'n ocupen de tot, escenari, disfresses, la música, etc….esteu preparats per al gran espectacle? A l'enllaç teniu algunes imatges: http://bit.ly/2JKGLK6

 

El Rosari col·laboratiu

 

Al llarg d’aquesta setmana del mes de maig, dedicat a la Verge Maria, els alumnes, des de 4t de Primària fins a 4t de l’ESO han participat en el res del Rosari col·laboratiu. Cada curs s'ha encarregat de resar un dels “misteris” en la capella del col·legi com a expressió de la seua voluntat de canvi d’actitud, de vida i conversió. Prèviament, els professors, en les aules, els han explicat l’orige i la tradició d’aquesta senzilla però entranyable oració que mostra l’estima a la Mare de Déu i Mare nostra. Molts dels alumnes l’han “rescatat” de sa casa i l’han fet servir orgullosos d’haver aprés a resar-lo. Tant de bo, aquesta tradició es recuperara en les famílies! Ací us deixem algunes imatges: http://bit.ly/2QusG43

Infantil visita l'Oceanogràfic

 

Els alumnes de 3, 4 i 5 anys han pogut gaudir d'un tour guiat en anglès per les instal·lacions del major aquari d'aigua marina d'Europa. A través dels seus corredors i túnels hem pogut viatjar als 5 continents del planeta. Hem descobert molts animals que no coneixíem i també hem pres consciència del perjudicial que és el canvi climàtic per al planeta. També vam poder gaudir de l'espectacle de la família de dofins que viu a l’Oceanogràfic. Finalment ens vam disfrutar un deliciós gelat abans de tornar a l'autobús de tornada. Ací teniu les imatges: http://bit.ly/2M7jrs4 

Vacants per a Secundària

 

A l'enllaç de la imatge us deixem el llistat de vacants per a l'etapa de Secundària del curs 2019-2020. Al llistat podeu comprovar les places lliures que tindrem per als diferents cursos de Secundària per al curs pròxim. Caldra que esteu atents al procés d'admissió per a emplenar la documentació necessària. Compte amb les dates! http://bit.ly/2VQcIqM 

Formació en alumnes d'altes capacitats

 

Interessats en atendre el millor possible a tots els alumnes, el professorat de Santa Ana està participant en diverses formacions sobre Altes Capacitats i Alt Rendiment. Una d’elles és el seminari ENXARXATS, ofertat pel Cefire d’Educació Inclusiva de València, amb l’objectiu de posar en marxa el proper curs un projecte que estimule i ajude a desenvolupar el potencial d’aquest alumnat. El projecte constarà d’un fase prèvia de detecció i identificació de capacitats, habilitats, interessos i estils d’aprenentatge. Es tracta també de l’elaboració i posada en marxa d’un Programa d’Enriquiment, basat en el model triàdic de Renzulli amb activitats exploratòries que tindran com objectiu ampliar els àmbits d’interès incialment detectats. Així mateix, també activitats de desenvolupament d’habilitats cognitives i emocionals i d’investigació amb la resolución de problemes reals i l’elaboració d’un producte final. Incidint en el desenvolupament de l’autonomia i inciativa personal, el pensament crític i la creativitat

Triomfem a l'Spelling Bee

 

El col·legi Santa Ana aconsegueix una alumna guanyadora en el major Concurs Nacional de lletreig en anglés a Madrid! Un concurs en el qual van participar més de 50000 xiquets i xiquetes, guanyadors AMCO de cada col·legi de tota Espanya, i en el qual els tres representants del col·legi Santa Ana van obtindre molt bons resultats, aconseguint arribar tots al desempat final. El alumnes Joan Martí (6é primària), Ausiàs Seguí (3r primària) van aconseguir un excel·lent resultat, però la nostra representant de 2n de primària, Pau Estruch Giner va aconseguir ser la guanyadora nacional aconseguint el primer lloc de la seua categoria. Estem convençuts de la importància d'oferir i facilitar aquest tipus d'activitats als nostres alumnes. Són experiències que mai oblidaran. Segur que els serà molt útil en un futur i recordaran que val la pena esforçar-se i eixir de la seua zona de confort.

L'amistat comporta fidelitat

 

El mes de maig sempre el reconeixem com el mes dedicat a la Verge Maria i Ella també ens donà una bona lliçó de fidelitat. Al llarg de la seua vida, Maria, va confiar en Déu, es va posar en les seues mans, va veure la presència de Déu en la seua vida. Ara ens toca a nosaltres mirar en l'interior de la nostra vida, els nostres bons moments i aquells que no han estat tan bons. Fixant-nos en aquelles paraules d'ànim, en aquella persona que ens va escoltar quan ho necessitàvem, en aquella ajuda rebuda...Pensem també en moments d'alegria, de celebració. Posem tots eixos moments en mans de Déu perquè sols així experimentarem que Ell està en tots i cadascun de nosaltres. Siguem fidels, confiem en Déu! 

Vacants infantil-primària 19-20

 

A l'enllaç de la imatge us deixem el llistat de vacants per a infantil i primària del curs 2019-2020. Al llistat podeu comprovar les places lliures que tindrem per als diferents cursos d'infantil i primària per al curs pròxim. Caldra que esteu atents al procés d'admissió per a emplenar la documentació necessària. Compte amb les dates.

 

Portes obertes

 

Ayer, vam tindre al nostre centre  la Jornada de Portes Obertes. La visita va començar a les 9:30h amb la recepció dels pares visitants per part de l’Equip Directiu. Tot seguit, els han presentat el Projecte Educatiu del Centre (PEC) així com a alguns membres de l’AMPA. Durant la visita, els pares van recórrer les aules de les tres etapes que conformen el nostre centre: Infantil, Primària i ESO, on van poder veure com portem endavant els apadrinaments de lectura dels alumnes de 6é i 1r de Primària; a més, van poder comprovar l’aplicació a l’aula dels programes AMCO (Anglés) i Entusiasmat (Matemàtiques), el treball a l’aula amb els iPads i el treball cooperatiu,  entre d’altres coses. Al llarg del matí, va haver també un descans per a prendre un cafè, aprofitar per a comentar el que s’estava veient i preguntar dubtes a l’Equip Directiu. No ens queda més que donar les gràcies a totes les famílies que han vingut i desitjant poder treballar amb els seus fills, els esperem a setembre. Gràcies per la vostra confiança! Podeu vore les imatges de la jornada ací: https://photos.app.goo.gl/dCTs4v9TfxLMX3T67

 

Menuda Odissea!

 

Amb aquest títol, els alumnes del Projecte Interdisciplinar de 2n d’ESO van representar una adaptació de l’obra grega d’Homer, L’Odissea. Aquesta representació ha posat el punt i final a un treball de quasi tres mesos on els alumnes han llegit i resumit l’obra mitjançant estrofes de dos versos. Han muntat l’escenografia i han aprés tècniques de dramatització i interpretació, a més de conéixer en profunditat una de les obres clàssiques de la literatura occidental. El treball en equip, el respecte als companys, la presa de decisions, la recerca del consens, l’acceptació de les crítiques i el compromís amb la tasca i els companys han marcat aquest projecte del qual estem molt satisfets. ENHORABONA als xavals. Ací us deixem les imatges de l'acte: https://photos.app.goo.gl/tCnKXcYNoGNyCMbt9 

 

Viu la Setmana Santa!

 

La Setmana Santa és el centre de l’any litúrgic, comença el Diumenge de Rams amb l’entrada de Jesús en Jerusalem i acaba el Diumenge de Resurrecció. Us convidem a tots a participar en les celebracions que es faran en la nostra Parròquia aquesta setmana, són molt importants perquè ens ajuden a acostar-nos al misteri de Déu i del seu Amor. Feliç Setmana Santa i Bones Pasqües!

 

Els tallers de les vesprades us desitgen "Bones Pasqües"

 

L'última vesprada de dimarts, quasi ja de vacances de Pasqua, els alumnes han realitzat, junt als mestres responsables, un taller conjunt de manualitats. Es tractava que amb la seua creativitat cadascun dels xiquets fera el seu ou de Pasqua amb feltre, adorns i llaços. Va ser una vesprada molt divertida en la qual van gaudir tots junts de l'activitat del taller "Amb ulls d'art". A continuació  es van menjar un ou de xocolate i van jugar una estona a jocs tradicionals al pati. Els mestres que duguem a terme aquests tallers de vesprada volem desitjar-vos a tots unes Bones Pasqües! Ací us deixem algunes imatges: https://photos.app.goo.gl/ifqMZ3Em4iD2PjPs7 

 

Les plaques solars

 

Els alumnes de cinquè han rebut la visita d'un pare, el qual ens ha explicat el funcionament de les plaques solars i la necessitat  d'utilitzar les energies renovables. El taller que hem realitzat ens ha ajudat a comprendre el pas de l'electricitat contínua i la corrent alterna i quina és la que més s'utilitza en casa. A més ens ha explicat tot el seu procés; convertidors, cablejat, bateries... Els alumnes han gaudit i aprés al mateix temps. Agraïm la participació d'Óscar De Los Santos, pare de Naiala pel seu inestimable temps. Ací us deixem algune imatges: https://photos.app.goo.gl/fdoXxXwUQkCmw8sP7 

Colegio Santa Ana en xarxes socials :

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Col·legi Santa Ana, 2019