Col·legi Diocesà Santa Ana
Col·legi Diocesà Santa Ana 

Manteniu-se informats

En esta pàgina trobareu informació periòdica amb les últimes novetats del nostre centre.

La tardor ja està ací

 

Avui al col·legi Santa Ana, els alumnes d’infantil han pogut experimentar els olors i sabors de la tardor. Gràcies a la col·laboració de tots, en aquest esmorzar hem tocat, olorat i tastat tots els fruits que aquesta estació ens ofereix. Ha sigut una experiència molt gratificant per a ells, perquè han descobert fruits que no coneixien. Per acabar amb la festa, els xiquets han gaudit d’una animació lectora, per anar adquirint l’hàbit lector i el plaer de llegir. A l'enllaç de la imatge podeu vore els millors moments. 

 

Fem de cuiners

 

Santa Ana Xefs és el nom del projecte que porten a terme els alumnes de 1r d’ESO en l’assignatura de valencià. Després d’un temps on han aprés vocabulari del món de la cuina, realitzat rutines de pensament per a descobrir les parts d’una recepta, fet receptes i vídeoreceptes, conegut el treball del nostre veí Perfecto Rocher i treballat utilitzant estratègies cooperatives donaven per finalitzada una part del projecte. Ahir, divendres organitzaven un esmorzar solidari amb les seues elaboracions, on els companys de secundària han tingut l’oportunitat de participar. Donem les gràcies a tots els qui han col·laborat. Podem dir que estan fets uns vertaders xefs! Al final, la recaptació de l’esmorzar s’ha quedat en vora 100€ que, amb molt de gust, donarem a Cáritas Villalonga. No us perdeu la bona pinta que tenen les seues elaboracions a l'enllaç de la imatge.

 

Epitafis il·lustrats

 

Per a consolidar els continguts que els alumnes han estat treballant sobre el Despotisme il·lustrat, vam agafar com a font d’inspiració una activitat publicada al tuiter pel professor Roderic Ortiz en el seu bloc HISTORIATA. Els alumnes, per parelles havien de fer una làpida funerària sobre un dels protagonistes de la Il·lustració amb el seu corresponent epitafi, és a dir, un “cita” del personatge per la qual mereix haver passat a la Història. Els resultats han estat “sorprenents” i cal felicitar els alumnes pel seu interés i creativitat. Us deixem unes imatges a l'enllaç. 

 

Enhorabona David!

 

El nostre exalumne, David Llácer Cloquell ha estat premiat amb el premi extraordinari de Primària del curs 2017-2018. Els premis extraordinaris tenen com a objectiu premiar l'excel·lència d'aquells alumnes que destaquen pel seu bon expedient acadèmic. No és possible un premi més ben merescut que el que rebrà David en l'acte públic, del qual vos informarem. David és la definició de bon alumne, per la seua curiositat, les ganes d'aprendre, per la constància en el seu treball -sense por als entrebancs-, per assumir els reptes sempre de cara, pel seu perfeccionisme i per la seua implicació... Són moltes les qualitats que el fan mereiexedor. David, gràcies perquè també ens fas grans a nosaltres i perquè eres un orgull per al Santa Ana. Que tingues una feliç travessia en la teua vida!

 

L'amistat és compartir

 

Amb la finalitat de què puguen ser partíceps dels temes que els seus fills treballen de l'Agenda dels Col·legis Diocesans, els adjuntem aquesta reflexió. Jesús contínuament ens ensenya i ens convida a eixir de nosaltres mateixos, a donar-nos als altres, a compartir tot el que tenim i tot el que som amb l'altre.  De fet, la mesura de la nostra felicitat està en la mesura en què compartim i ens donem als altres. El saber compartir és un dels signes del cristià i la nostra generositat defineix la qualitat de la nostra amistat. Per açò, els proposem que, aquest mes de novembre, revisem com cuidem a la nostra família i a les nostres amistats en aquest sentit. Com sempre, vos deixem el Full de reflexió a l'apartat de Pastoral.

 

La comissió Erasmus enceta el camí

 

La comissió Erasmus+ continua treballant en el desenrotllament del Projecte “Sharing and Spreading our Cultural Heritage through ICTs”, però esta reunió és especial, ens reunim per primera vegada després de conéixer que el nostre Projecte ha sigut aprovat. Una de les primeres accions és posar-nos en contacte amb els nostres socis de Polònia, Itàlia i Bulgària per a concretar accions. Ara comença el nostre compte arrere per a donar pas al començament d'un projecte nou fet amb molta il·lusió.

 

La gamificació s'extén a totes les aules

 

Entenem la gamificació en l’aprenentatge com l’ús intencionat de jocs o mecàniques derivades de la cultura del joc com a principi interactiu motivacional. És a dir, es tracta d’usar jocs o elements del joc per assolir tasques d’una manera més divertida i efectiva. Aquesta definició és actualment una realitat a les nostres aules i un exemple més el trobem al "Taller de reforç" de 2n i 3r ESO, matèria ofertada al Col·legi Santa Ana amb la finalitat de reforçar les Competències Bàsiques i destreses necessàries per afrontar amb èxit les matemàtiques i les llengües. Juguem amb les matemàtiques i assolim els continguts treballats, i després juguem al Joc de l’Oca practicant les operacions que apareixien a les targetes creades. Les cares dels nostres alumnes ho diuen tot. Vam gaudir d’allò més bé i, el més important, després de repetir vàries vegades les diverses operacions, les sumes, restes, producte i divisió de nombres enters, no s’oblidaran per als nostres alumnes. Al menys per una bona temporada! A l'enllaç de la imatge podeu vore alguns dels moments.

 

Celebrem Tots Sants

 

Què i com celebrem esta festivitat? Ahir al col·legi vam celebrar la festivitat de Tots Sants.   A infantil i primer cicle de primària vam conéixer la vida dels Sants, perquè ells són un model de vida, identificats amb Jesús. Hem preparat uns "post-it" on investigaven sobre el seu Sant: quin dia se celebra, qui era eixe Sant/a, que va fer...  i s'han imaginat i dibuixat cada xiquet/a com a Sant. Com podeu observar a les imatges tenim vertaders artistes al nostre centre ja que són molt creatius. La resta de l’alumnat de primària i de secundària, vam reflexionar sobre  el missatge que el Sant Pare Francesc ens envia en la seua carta, la Gaudete et Exsultate, on ens anima a viure una vida plena i no mediocre i ens diu que TOTS ESTEM CRIDATS A SER SANTS! Vam vore el vídeo i llegir l’oració a classe de tutoria on vam treballar una dinàmica plantejant-nos com podem arribar cadascú a ser Sant. Podeu veure algunes de les nostres conclusions a les imatges. Per a finalitzar vam cantar tots junts "Para ser Santo de Jesed". 

 

Amb l'esperit missioner

 

Aquest mes d'octubre a la classe de 6é de Primària hem treballat la Campanya del DOMUND (Diumenge Mundial de les Missions) elaborant cooperativament sis cartells amb el lema d'enguany "Canvia el món". Hem investigat sobre el treball dut a terme pels missioners en els països més desfavorits, com treballen per erradicar la pobresa, l'analfabetisme, la mancança d'aigua potable, l'assistència  mèdica, les infermetats, la guerra de l'Iraq, Afganistan, Somàlia i Síria, els homicidis, la violència domèstica, les armes, l'ajuda als refugiats, als xiquets "soldats", als xiquets "explotats" per a treballar, a les dones enganyades i portades a l'estranger sense un treball digne ... Nosaltres volem col·laborar amb els missioners i missioneres en fer visible per mitjà d'uns cartells propis de cada grup de classe, que som amics de Jesús, i com ells fem possible el seu manament: "Anar pel món i fer deixebles seus" (Mt.28, 18-20).  A l'enllaç de la imatge teniu els millors moments.

 

Solemnitat de Tots els Sants

 

Amb aquest full de reflexió iniciem el cicle sobre el sentit crisitià de les festivitats corresponents a aquest primer trimestre. De vegades, ens oblidem que en  aquesta festa no sols hem de commemorar als Sants que estan ja cononitzats, sinó, també, a totes aquelles persones anònimes que han alcançat la plenitud de la seua vida, com bé poden ser els nostres difunts. Els que seguim ací també estem cridats a la santetat, tal com ens ho recorda el sant Pare Francesc, i el camí de la santetat passa per fer VIDA l'evangeli de Jesucrist. Des de ací, us convidem a viure la solemnitat de "Tots Sants" com vertaders cristians i vos demanem recolzament en les activitats que estem preparant per als vostres fills.

 

Oferta de treball per a Secundària

 

El  Col·legi Santa Ana de Villalonga precisa d'un professor d'anglès per a cobrir una baixa maternal.

Teniu tots els detalls i les dates de presentació dels currículums a l'enllaç de la imatge. Per a entregar la informació només caldrà enviar un currículum a:

direccio@cdstana.com. Posteriorment, se li cridarà per a les possibles entrevistes. Molt sort!

 

Romeria al Racó del Duc

 

Estimades famílies, el proper dissabte, dia 27 d’octubre es realitzarà la tradicional “romeria” al Racó de Duc, lloc on es va produir la troballa de la nostra patrona la Mare de Déu de la Font. En un temps en què la vida saludable, les curses, el senderisme, el contacte en la natura... ha calat en la mentalitat de tots, pensem que estaria molt bé participar en família en este pelegrinatge cap a la Nostra Mare. Les tradicions anem passant-les de generació en generació i no voldríem que aquesta es quedara en l’oblit. A més de ser saludable físicament, també ho és i molt, espiritualment, cosa que veiem que ens fa falta a tots. Us convidem a acompanyar-nos i gaudir d’un matí del dissabte “diferent”, familiar, saludable i emotiu. No es pot demanar més! Us esperem.

Pd: La missa es celebrarà a les 8 del matí del disabte 27 d’octubre i a continuació iniciarem la “romeria”.

 

Teatre Raval i MAGA (2n cicle)

 

La setmana passada férem la primera eixida complementària del curs. Primerament vam anar al Teatre el Raval. Va ser espectacular la posada en escena de l’obra Metamorfosi, basada en el respecte al medi ambient i el reciclatge. Els xiquets van gaudir d’una història molt divertida i molt adequada a la seua edat. Després visitàrem el museu Maga acompanyats per la monitora que ens va explicar curiositats de l’etapa prehistòrica en la comarca de la Safor. Per finalitzar allí realitzàrem un taller sobre l’invent del foc en el que els nostres alumnes participaren  de l’experiència per equips. A l'enllaç de la imatge teniu alguns moments.

 

Som amics!

 

Els alumnes de segon de Primària són molt bons amics i amigues per eixe motiu ha sigut molt fàcil fer l'activitat de Religió "el bingo dels amics", que consistia en preguntar per grups les aficions de cadascú, els gustos, els esports, com són físicament i de caràcter, què els agradaria ser de majors, ... fins completar el "cartó" del seu bingo i conèixer-se millor. A l'enllaç pordeu vore algunes imatges.

 

La importància de la lectura

 

Els alumnes de primer de primària tenen ganes de llegir com els seus companys majors i van a tindre moltes oportunitats d’estar en contacte amb els llibres. Aquest any, hem encetat un nou projecte amb l'objectiu de descobrir el plaer per la lectura i de crear l'hàbit lector, la pràctica diària de mitja hora de lectura en classe. Cada dia practicarem de diferents maneres, lectura en veu alta, lectura del mestre, contes il·lustrats, el lector d'un dia... activitats que permetran formar-se una autoimatge de lector que aprèn a avaluar anticipadament els llibres, a crear-se expectatives, que s’arrisca a seleccionar, que s’acostuma a  prendre en préstec aquells llibres que li resulten atractius a la biblioteca d'aula. És per això que en aquest primer curs de primària, al igual que en la resta de l'etapa, hem començat fer una lectura diària, autònoma, seguida, silenciosa, de gratificació immediata i d’elecció lliure, que resulta imprescindible per desenvolupar la competència lectora. En breu contarem també amb l'apadrinament lector per a reforçar més aquest bonic camí.  A l'enllaç de la imatge teniu una mostra del que hem explicat.

 

Els amics ...ens acompanyem!

 

Recent començada la tardor, els convidem a llegir el full de reflexió corresponent al mes d'octubre. Un mes carregat de festivitats de Sants: S Francesc de Borja, S.Francesc d'Asís, Sta, Teresita, La Mare de Déu del Roser, La Mare de Déu del Pilar, Sta Teresa de Jesús..i com no, les nostres Festes Patronals baix les advocacions  de la Divina Aurora, el Santíssim Crist de la Salut i la Mare de Déu de la Font. Tampoc ens hem d'oblidar del DOMUND i de la necessitat de pregar per tots els missioners i la Nova Evangelització. Com bé diu el Papa Francesc "Donem la vida amb alegria al servei dels demés, així podrem donar a conéixer a tots que Jesucrist és l'única esperança". Així doncs, no estem sols...els amics...ens acompanyen.
 

Període d'adaptació

 

El temps de "revolució interior", és a dir, període d'adaptació ja ha passat i els més menuts del col·le han iniciat el procés cap a ser "majors". Costa separar-se de la figura més pròxima i anar, poc a poc, establint relacions amb altres xiquets, xiquetes i adults. Cadascun d'ells va assolint i interioritzant totes les rutines i hàbits que són pròpies de l'aula i que, setmana a setmana, van introduint-se. Tot canvi comporta una adaptació... Podem veure a les imatges adjuntes, que Infantil 3 anys, despega cap a l'aprenentatge amb ganes, de moltes maneres: física, intel·lectual i emocionalment. Anem cap amunt positivament! Ahhh!...i amb l'estrena de la superpissarra del pati d'infantil. Quin comboi!!!

 

Eucaristia d'inici de curs

 

Ahir, vam inaugurar oficialment el curs amb l’Eucaristia que vam celebrar tots junts a la Parròquia. Nervis, rialles, algun que altre crit i fins i tot algun xiulit, ens han acompanyat en la celebració….però estavem contents perquè com bé diu el lema Pastoral d’enguany “Vosaltres sou els meus amics”, Jesús estava allí per a rebre'ns , Jesús estava allí per a comprendre i disculpar les nostres imperfeccions, Jesús estava allí per oferir-nos una vegada més, la seua AMISTAT. Mossén Vicent ens ha recordat que Déu és AMOR però un Amor que es manifesta en les bones obres així que pensem que tots tenim una gran tasca per davant i que necessitem també de les famílies per a fer visible eixe AMOR. Tot seguit hem desplegat al pati en presència de tots els alumnes i professors, la pancarta amb el Lema. Hem reflexionat sobre els símbols que apareixen en ella i ens hem compromés a gaudir plenament de l’AMISTAT QUE JESÚS ENS OFEREIX. A l'enllaç de la imatge teniu els millors moments.

 

iPads per a 6é de primària

 

La passada setmana els alumnes de 6é de primària van ser els afortunats en rebre els desitjats iPads. “Open the box”, així és diu el primer dia en què els alumnes obrin els iPads i els expliquem les nocions bàsiques. La satisfacció i els nervis es van apoderar dels xiquets i xiquetes i van deixar anar les emocions com el qui rep el regal més esperat de l’any. Els professors encarregats els vam explicar el bon ús que han de fer del nou dispositiu i que, en posteriors sessions, anirem posant-los al dia en l’ús acadèmic: correu electrònic, instal·lació d’aplicacions, projectar a la pantalla… Un dia per a recordar, de segur. A l’enllaç de la imatge teniu alguns dels moments.

 

A vosaltres vos anomene amics!

 

Benvinguts  a l’espai de reflexió que encetem de nou  a l’inici de curs dins del Pla de Pastoral del Centre. Ens diu el Papa Francesc “Sé que sou capaços de grans gestos d’amistat i bondat. Esteu cridats a construir així el futur: juntament amb els altres i pels altres, però mai contra algú. Que el vostre quefer quotidià siguen les obres de misericòdia: entreneu-vos fent-les amb entusiasme per a ser campions de vida, campions d’amor. Així sereu coneguts com a deixebles de Jesús, així tindreu la carta d’identitat dels cristians. I vos ho assegure: la vostra alegría será plena”. Una missió meravellosa que continuem amb l’alegria de sentir-nos AMICS.

 

Dia sense cotxes

 

Amb motiu del dia Mundial sense cotxe (22 de setembre), hui tota la Comunitat Educativa del col·legi Santa Ana hem volgut deixar constància què és possible una mobilitat sostenible i contribuir en la millora del nostre medi ambient contaminant menys. Ha sigut molt impactant veure com arribaven a peu grupets d’alumnes, el pàrquing completament buit de cotxes i el pati ple de patinets i bicis. Consideren que esta iniciativa s’ha de repetir més vegades al llarg del curs, i més en un any on l’educació mediambiental serà un pilar fonamental. A l'enllaç de la imatge teniu alguns dels moments més curiosos. 
 

Nou canal de comunicació Família-Escola

 

En el procés de millora continu dels mitjans de comunicació el col·legi sempre ha apostat per una bona relació amb les famílies. Per això, aquest curs escolar tindrem un nou mitjà de comunicació oficial amb la finalitat de millorar la relació família-escola. Utilitzarem l'aplicació whatsapp on es crearan llistes de difusió. Per a donar-se d'alta haureu d'enviar un missatge a través de l'aplicació al tèlefon 644318705 amb el continut:
(ALTA) (NOM DEL XIQUET) (CURS) (ETAPA).
Per exemple, ALTA PEPE 3 INF, o ALTA PEPE 1 PRIM, o ALTA PEPE 1 ESO segons estiga el xiquet o xiqueta en l'etapa.
Gràcies per la col·aboració. 

Informació Jornada contínua

 

Com ja sabeu, aquest curs iniciem l'aplicació de la Jornada Escolar Contínua en Infantil i Primària. Amb la finalitat de poder organitzar amb temps les activitats del migdia i la vesprada, us fem arribar, a través dels vostres fills, aquesta circular amb les diferents opcions que ofereix el centre  per a què seleccioneu aquelles en les quals teniu previst participar. És important que la llegiu i entregueu emplenada el més prompte possible. Moltes gràcies per la vostra col·laboració. NOTA: Hem detectat errors en els tallers que apareixen en la circular en paper, la versió correcta es la que vos enviem per whatsap i en la web. A l'enllaç de la imatge teniu la informació.

 

Ajudes per al menjador escolar

 

AVÍS: Ja es pot consultar al tauler d'anuncis del col·legi els llistats provisionals de la puntuació obtinguda d'ajudes assistencials de menjador escolar. Hi ha 10 dies hàbils per a fer reclamacions des de hui dia 5/09/2018.

Podeu passar a consultar-ho de 9h a 14h.

 

Preus llibres per al nou curs 18-19

 

Vos deixem per a consultar i descarregar-vos les factures genèriques amb els preus dels llibres de text i material escolar per al curs 18-19. Estan organitzades per grup-classe. Per a alguns grup-classe (des de 5é de Primària fins a 4º d'E.S.O, tots dos inclosos) existeixen dues factures, una per als alumnes que pertanyen al banc de llibres 18-19 i una altra per a aquells alumnes que no pertanyen al banc de llibres 18-19. En qualsevol cas es tracta de factures en les quals s'ha d'indicar les necessitats reals particulars de cada alumne/a i per tant tenen un caràcter orientatiu i el preu final dependrà d'aquelles necessitats que es concretaran els dies de la venda de llibres en el Col·legi.

MOLT IMPORTANT: abans de realitzar un ingrés bancari o una transferència bancària i, davant qualsevol dubte, consultar a les persones encarregades de la venda de llibres en el Col·legi.

 

Benvinguts al nou curs!

 

I després d'un merescut descans, el nou curs 18-19 està a punt de començar! Tot està posant-se en marxa de nou i preparant-se per a rebre als nostres alumnes. No deixeu de consultar la circular amb les instruccions d'inici de curs que està publicada al web.

 

Venda d'uniformes

 

Benvolguts pares i mares,

vos informem de l’horari de venda d’uniformes per aquest nou curs 2018-2019 que comencem en breu! 

Hem creat una circular on figuren els horaris i els dies de venda. Podeu accedir a ells polsant sobre l'enllaç de la imatge. Esperem començar bé aquest nou curs i que tot funcione de manera correcta, no obstant, si hi haguera qualsevol imprevist ja us avancem la nostra disculpa. Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

 

Venda de llibres i altres recursos educatius

 

Estimades famílies,

vos informem del calendari i procediment de venda de llibres, llicències digitals i la resta de recursos educatius per al curs 18-19. És important que accediu a la circular, fent click a la imatge, i llegiu les instruccions per a agilitzar el procés. 

 

 

Vacant per a Infantil i Primària

 

Vos informem que el pròxim 1 d'agost es produirà una vacant en infantil, de 13 hores de jornada, per la jubilació d'una professora i la finalització del contracte relleu. Procedim a publicar la vacant en el tauler d'anuncis i al web.  El termini de presentació de sol·licituds és del 18 al 25 de juliol. Podeu accedir a tota la informació polsant en la imatge. Si esteu interessats, envieu el currículum a la direcció del centre : direccio@cdstana.com.

 

Festa de graduació 2018

 

La setmana passada els alumnes de 4t d'ESO del Col·legi Santa Ana van celebrar la seua graduació. Un acte molt emotiu on els protagonistes van rebre l'orla que els recordarà els seu pas pel nostre centre. A continuació, viatjaren amb l'ajuda dels discursos de la directora acadèmica, Gema, el tutor Santi Alberca i el preparat per ells mateixa contant les seues vivències al centre. Amb aquest acte es tancava la seua participació en els actes oficials del nostre col·legi. Aquest ha sigut l'acte de comiat de la generació 2005-2018.  A l'enllaç de la imatge podeu vore tots els millors moments. Us desitgem un bon viatge! 

 

Projecte iPad 2018-2019

 

Estimades famílies de 5é de primària, tal i com vam quedar en la reunió del passat dijous 14 de juny, hem creat un apartat dins del web amb tota la informació:
1- Preu dels dos packs, el de l'iPad de 32 Gb i el de 128 Gb per si algú el prefereix.

2- Les dades del finançament dels dos packs. 
3- Les instrucions per a fer el finançament on-line (ja teniu disponibles els dos packs al web de Goldenmac).

Recordeu avisar per correu (santi@cdstana.com) si feu l'ingrés en el compte bancari del col·legi i escolliu l'opcio de 128 Gb. A l'enllaç de la imatge teniu accés directe a l'apartat del web.

 

Llistat de llibres i materials 2018-2019

 

Com ve sent costum cada any per estes dates us deixem el llistat de llibres de text i material escolar que farà falta per al curs 2018-2019. Ho teniu a l'apartat de "Llibres i materials 2018-2019" dins de l'apartat "Curs 2017-2018". Pròximament habilitarem un nou apartat amb totes les novetats de cara al nou curs 2018-2019. Pareu atenció amb les novetats dels iPads perquè aquest any tindrem el projecte iPad des de 6é de primària fins a 4t d'ESO. A l'enllaç de la imatge podeu accedir a l'apartat dels llibres.

 

Projecte "Les cares d'aigua"

 

L'art ix al carrer de la mà dels nostres alumnes: vestim les "cares d'aigua" dels carrers del poble. El nostre projecte d'innovació "Villalonga 3.0, una finestra oberta al coneixement" pretén mostrar i ensenyar al qui no sap a través de l'aprenentatge dels nostres alumnes. Així, al llarg del curs s'han anant fent diferents accions que fan referència al patrimoni cultural i històric, per exemple, durant la Fira Gastronòmica, que els alumnes van presentar diferents continguts amb codis QR sobre patrimoni: la Capella i l'Església, un passeig per la Villalonga modernista, etc. En aquesta acció, unim art i patrimoni i hem volgut destacar unes escultures, desconegudes per a la majoria de la població, que ens acompanyen i ens observen fidelment des de l'atalaia de les canaleres d'aigua de moltes de les façanes de les cases del poble. Especialment les més antigues. Estem parlant de les "Cares d'aigua" o Puttits, i són unes figures esculpides en el metall de les canaleres i que representen personatges mitològics relacionats amb l'aigua: meduses, sirenes i querubins.  Ells deien: "Anem a posar ales als àngels".  Qui vulga visitar-ho, podeu donar una passejada pel centre del poble. Us deixem a l'enllaç de la imatge els millors moments del treball.

 

Projecte "La tribu dels llops"

 

Arrel del nom de la nostra classe, ens va sorgir la idea de treballar el projecte dels indis. Els nostres alumnes d'Educació Infantil 3 anys han estar estudiant aquestos dos últims trimestres la vida dels Indis Americans. Després d'haver-vos mostrat algun avanç del projecte, ara que s'acaba el curs, volen ensenyar-vos tot el que han après: situar geogràficament on viuen, el lloc on resideixen,  les seues antigues cases s'anomenen tipis,  com es vestien i amb quins materials els feien, la importància de les plomes, com es comunicaven en les distàncies... Molt de vocabulari relacionat amb ells, cançons, danses, eines que utilitzaven... i moltes coses més.  En definitiva, han gaudit i participat en totes les activitats amb molta il·lusió i motivació. A l'enllaç teniu un xicotet vídeo final que arreplega algunes coses que hem après en el projecte, esperem us agrade.   

 

Últim dia de l'ESO

 

Estimades famílies, dimecres és l’últim dia de curs de l’ESO,  els alumnes podran entrar a les 9:00 del matí i eixir a les 12:00. Recordeu  també que  a partir de les 11:00 serà el lliurament de notes i que s’ha de presentar el document de Lliurament de llibres de text, així com el lot de llibres en el cas de 4t d’ESO. Sols es lliuraran les notes als representants legals dels alumnes. L'Equip directiu.

 

Convocades les ajudes per al menjador

 

Vos informem que ha eixit la resolució per la qual es convoquen ajudes econòmiques per al finançament del servei de menjador. Podeu trobar tota la informació i documents en la seu electrònica de la Generalitat: http://www.ceice.gva.es/web/centros-docentes/comedor/transporte

A la circular teniu més informació. 

 

 

Instruccions per al banc de llibres

 

Vos informem que ha eixit la resolució per la qual es convoquen les subvencions per als centres educatius destinades a la reposició i renovació de llibres de text per al curs 2018-19. Podeu trobar tota la informació, instruccions per a les famílies i documents en la seu electrònica de la Generalitat:http://www.ceice.gva.es/va/web/centros-docentes/ayudas/subvenciones/libros-de-texto. So polseu a la imatge també podeu accedir a la circular amb tota la informació que necessiteu. 

 

 

Compra dels iPads per a 6é de primària

 

Estimades famílies dels nostres alumnes de 5é, com ja saben, el pròxim curs 2018-2019, els alumnes que cursen 6è de Primària començaran a incorporar l'iPad en l'aula com una eina de treball molt potent al servei del nostre projecte pedagògic. En la reunió que se celebrarà   el dia 14 de juny a les 16:30 hores   s'explicarà el projecte, així com el procediment per adquirir l'iPad. Si polseu a la imatge accediu a la circular en la qual podeu trobar tota la informació que necessiteu. 

 

Reunió sobre la Jornada contínua curs 18-19

 

Estimades famílies, com ja sabeu, el curs que ve iniciem l'aplicació del Pla d'Organització de Jornada Escolar Contínua en Infantil i Primària. Amb la finalitat de poder organitzar amb temps les activitats del mig dia i la vesprada, preguem que empleneu el qüestionari que ve en la circular amb les diferents opcions que ofereix el centre,  per a què seleccioneu aquelles en les quals teniu previst participar i  l'entregueu al tutor abans del dia 20 de juny. Així mateix, vos convoquem una reunió el dimecres 13 de juny, a les 12:00, en la qual s'explicarà en què consisteixen les diferents activitats i com s'organitzaran les vesprades. És important que assistiu per a què així pugueu triar el que cregueu més convenient per als vostres fills. Fent click a la imatge accediu a la circular i al qüestionari.També disposeu de més informació en el web-->el nostre centre--> projecte educatiu-->jornada contínua.

 

Finalistes autonòmics en el concurs de Leroy Merlin

 

Els nostres alumnes de 4t de primària es van convertir en "Ambaixadors del Medi Ambient" i van presentar, al concurs de Leroy Merlín, un cartell que arreplegava les idees i les accions del nostre Projecte de Medi Ambient "Santa Ana Sostenible". L'objectiu és que s'involucren i gaudisquen  participant en la creació d'un entorn millor i un món més sostenible. Qué contents estan amb el premi aconseguit! A més de les polseres i un diploma, ens han otorgat 200 € que segur ens seran molt útils per a continuar amb el projecte! Sort!  A vore si passem a la fase nacional! Si accediu al QR del cartell, podeu vore el vídeo explicatiu del projecte.  

 

Festival fi de curs

 

Benovolguts, pares i mates. Esteu convidats a la celebració del Festival de fi de curs que se celebrarà el pròxim divendres, dia 8 de juny a les 20:30 hores, en el pati del Col·legi. Tot seguit celebrarem l’habitual sopar de de fi de curs. Podeu trobar la invitació a l'espai de les "Circulars".

 

Concurs d'economia financera a 4t d'ESO

 

Els nostres alumnes d'Economia de 4t d'ESO participen en un concurs on-line de finances organitzat pel Banc d'Espanya i altres institucions financeres, dirigit a estudiants d'ESO i Batxillerat. Ens plantegen qüestions relacionades amb comptes bancaris, assegurances, prèstecs ... i molts més temes d'àmbit econòmic. Tenim un equip format per 6 alumnes (condició del concurs) però ha participat tota la classe en la seua prepració. Ho han fet molt bé i amb molta il·lusió. Estem a l'espera de saber els resultats definitius de com hem quedat. Ací vos deixem alguna foto del moment en què varen participar.

 

Colegio Santa Ana en xarxes socials :

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Col·legi Santa Ana, 2018