Manteniu-se informats

En esta pàgina trobareu informació periòdica amb les últimes novetats del nostre centre.

FASE 2: A LA VOSTRA DISPOSICIÓ

 

Us informem que a partir de l'1 de juny us podrem atendre des de direcció, administració i secretaria. També si necessiteu recollir qualsevol material. Sempre amb cita prèvia i mantenint les mesures higièniques de prevenció del COVID-19, com l'ús de mascareta, acudir una sola persona, respectar la distància de 2 metres i portar el seu propi bolígraf. La cita prèvia es realitzarà telefònicament o per correu. Moltes gràcies per la vostra comprensió. 

 

Criteris de baremació curs 2020-2021

 

Tal i com diu l'ordre de Conselleria d'Educació, la conselleria competent en matèria educativa determinarà la documentació que s’haurà d’aportar per a l’acreditació de les circumstàncies objecte de baremació. Els i les sol·licitants de lloc escolar hauran d’aportar els documents acreditatius de les circumstàncies al·legades corresponents a cada un dels centres en què sol·licita lloc escolar i, si és el cas, les referides als centres als quals aquests estiguen adscrits. En aquest sentit us deixem els criteris de puntuació per a la baremació. La lletra de desempat serà: QU per al primer cognom i OO per al segon. 

 

Procediment d'admissió curs 2020-2021

 

Estimades famílies, una vegada publicada la Resolució del 15 de maig de 2020, per la qual es dicten les instruccions respecte del procediment d’admissió de l’alumnat  en els centres de la Comunitat  Valenciana per al curs 2020-21, vos deixem esta circular (a l'enllaç de la imatge) amb tots els detalls. L’alumnat que roman dins del mateix centre NO requereix seguir aquest procés. Recordeu que disposeu de tota la informació al espai web d'admissió  (https://www.cdstana.com/2019-2020/admissió-2020-2021/). Tota la normativa la podeu trobar també en la pàgina web de Conselleria d’Educació, Cultura i Esport : http://www.ceice.gva.es/va/web/admision-alumnado.

El nostre nou "dia a dia"

 

El contacte amb l’alumnat és fonamental per això gràcies, al Projecte “Aula-iPad”, els nostres alumnes han estat preparats per a aquesta nova realitat. Des dels inicis hem considerat imprescindible formar-los en ferramentes TIC. Gràcies a això, el dia a dia ens està resultant més fàcil per la seua aptitud en la competència digital. Cada dia ens connectem amb els alumnes, via conferència, per tal d’impartir les nostres classes i acompanyar-los en el seu procés d’aprenentatge. Aquests últims dos mesos han sigut un repte per al nostre col·legi que ha sabut estar al costat de qui realment ens importa: els alumnes i les famílies. Ací teniu una mostra dels moments de les classe: https://photos.app.goo.gl/MZL1bp9xg7RGHF1K9 

Colegio Santa Ana en xarxes socials :

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Col·legi Santa Ana, 2019