Col·legi Diocesà Santa Ana
Col·legi Diocesà Santa Ana 

Lliga de debat

 

Seguint la línia d’innovació que porta endavant el nostre Col·legi, el Projecte de la Lliga de Debat Escolar (promogut per la Fundació Educativa ACTIVA’T i patrocinat pel voluntariat del BBVA) s’esdevé en una ocasió extraordinària per poder acostar els conceptes que aprenen els nostres alumnes a l’aula a la realitat que ells viuen.

 

El diàleg, l’oratòria, el respecte, el saber-se posar en lloc de l’altre, el vore que hi ha punts de vista molt diferents en torn a un mateix tema i es pot opinar sense xafigar els demés... són pilars fonamentals en la seua educació. L’experiència ens ha demostrat que l’exercici del debat fomenta les habilitats comunicatives i d’investigació, a més els obri el camí per a millorar la convivència i enfortir els llaços de la ciutadania.

 

Amb la Lliga de Debat Escolar “entrenem” als nostres alumnes en totes eixes habilitats i actituds. La il·lusió, el treball d’investigació, l’esforç, la satisfacció en vore’s que són capaços de… els ajuda a prendre decisions complexes amb més maduresa i els fa créixer com a persones, contribuint així a la seua formació integral, un dels primers objectius del nostre Centre.

Colegio Santa Ana en xarxes socials :

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Col·legi Santa Ana, 2019