Notícies sobre Erasmus + K229

 

 

Registre plataforma E-Twinning

 

Els nostres alumnes de 6é i 1r d’ESO que participaran en el projecte ERASMUS+ es van reunir divendres passat amb el nostre company Xavi Cortés, per tal d’explicar-los la manera de començar a treballar en el projecte i registrar-se en la plataforma de comunicació amb els altres membres. L'experiència va ser molt positiva perquè els alumnes estaven contents ja que coneixeran als qui seran els seus companys de viatge quan arriben als respectius països.

 

Procés de selecció i baremacions

 

Per tal de fer possible la selecció de candidats als viatges europeus del projecte Erasmus Plus K229 hem establert una sèrie de condicions que hauran de complir tots ells. Caldrà que facen un vídeo molt representatiu en anglés i que ens donen les raons suficients de per què volen accedir a aquestes places i viatjar als 3 països del nostre projecte: Bulgària, Itàlia i Polònia. A més del vídeo, també tindrem en compte altres qüestions acadèmiques i de conducta. Ací us deixem l’enllaç de la baremació que tindrem en compte. Ànim, ja quasi ho teniu! http://bit.ly/2JBWBWG 

 

Erasmus+ a Radio Gandia

 

Aprofitant la visita dels nostres socis d'Erasmus Plus, vam ser convidats per Radio Gandia per tal d'explicar el nostre projecte. Els nostre alumne Nazar de 6é de primària va contestar a les preguntes de l'entrevistador i va explicar com estaven desenvolupant les fases prèvies del projecte. Podeu escoltar l'entrevista al següent enllaç: https://cadenaser.com/emisora/radio_gandia/

Projecte Erasmus Plus

 

Our sorroundings, sharing thought Ict..(compartint la nostra herència cultural a través de les TIC) és el nom del nostre projecte Erasmus K229 que ja ha iniciat la seua travessia. Durant aquests dies ens hem conegut, hem compartit, hem treballat per a arribar a acords i hem tingut experiències vitals fonamentals i necessàries per a què el projecte arribe a bé a bon port. La tripulació, el grups de docents que crèiem que tot l’esforç realitzat paga la pena per a crear en els alumnes experiències que formaran part del seu banc de records fonamentals i del seu bagatge personal, està preparada per a salpar i espera al passatge -alumnes que es trobaran amb amb altres alumnes d’altres països i que es contaran els uns als altres com és el lloc on viuen-. Al final, es tracta de compartir, de ser generós i deixar-se sorprendre per allò que es coneix per primera vegada. Eixe esperit ens ha acompanyat durant aquestes jornades i el regal ha estat fer possible l’essència dels programes europeus: obrir camins, obrir la ment i generar lligams personals amb futur. Creiem que el grup de treball d’aquest projecte comença amb molt bon peu. Thank you partners! A l'enllaç teniu algunes imatges.

 

Presentem els nostres projectes

 

El passat dimecres va ser un dia molt especial per al col·legi Santa Ana.  Vam presentar el programa d'apadrinaments lectors entre cursos i el punt de partida del nostre projecte Europeu Erasmus +, un projecte molt ambiciós, subvencionat per la Comissió Europea, en el qual participen quatre països i nosaltres som els coordinadors. Per a començar, els delegats dels cursos que s'apadrinen entre ells, van rebre un diploma que els acredita com a padrí i com a apadrinat, a partir d'ara comencen junts una aventura de somnis, complicitats, col·laboració... compartiran un vincle per a sempre. A continuació, alumnes de diferents cursos van presentar cadascun dels països amb els quals treballarem i farem intercanvis: Italia, Polonia i Bulgaria. Per a finatlitzar vam presentar als guanyadors del concurs de dibuixos i logotipus dels projecte Erasmus +. En la categoria d’infantil, els seleccionats han estat: Miguel Nadal, Alexandre Femeneia i Biel Gregori. En la categoria de primària: Nerea Gavilà, Sonia Martí i Arnau Roig. I finalment el logo que ens representarà  en el projecte serà el d'Alina Gorrita, de 2n d'ESO. Enhorabona a tots els participants i als guanyadors, ho heu fet molt bé! Teniu les imatges a l'enllaç.

 

La Comissió Erasmus enceta el camí

 

La comissió Erasmus+ continua treballant en el desenrotllament del Projecte “Sharing and Spreading our Cultural Heritage through ICTs”, però esta reunió és especial, ens reunim per primera vegada després de conéixer que el nostre Projecte ha sigut aprovat. Una de les primeres accions és posar-nos en contacte amb els nostres socis de PolòniaItàlia i Bulgària per a concretar accions. Ara comença el nostre compte arrere per a donar pas al començament d'un projecte nou fet amb molta il·lusió.

 

UE premia el nostre projecte 

 

La UE ha premiat el projecte de noves tecnologies del nostre centre. El projecte ha rebut 150.000 euros. La iniciativa comptarà amb quatre països socis Polònia, Portugal, Itàlia i Bulgària. Mitjançant el projecte, els alumnes del col·legi Santa Ana podran ensenyar als alumnes socis a utilitzar pràctiques innovadores relacionades amb les Tics. La coordinadora de programes Europeus del centre, Romina Prieto ha dit que és molt enriquidor que els alumnes vagen a treballar «en grups de treball amb uns altres que no són companys de classe, fent-los no solament més competents en la llengua anglesa, que serà la llengua emprada en el projecte, sinó també ajudant-los a prendre consciència que Europa és rica culturalment, i aqueixes diferències aporten beneficis».

 

Colegio Santa Ana en xarxes socials :

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Col·legi Santa Ana, 2020