iPads per al curs 2022-2023

 

Com ja sabeu, el pròxim curs 2022-2023, els alumnes que cursen 6é de Primària començaran a incorporar l'iPad en l'aula com una eina de treball molt potent al servei del nostre projecte pedagògic. 

L'empresa encarregada del servei tècnic i assessorament al centre és SETEK i ens permet que Apple ens faça aquesta oferta de venda d’iPad que detallem a continuació. Cada família ha de decidir si vol adquirir el dispositiu a través del col·legi o pel seu compte.

OFERTA DEL CENTRE: 

 • Model recomanable: iPadWi-Fi 64 GB + Funda Dux Plus Duo STM : 442 €
 • Model amb més capacitat: iPadWi-Fi 256 Gb + Funda Dux Plus Duo STM613 €
 • Servei de masterització + gestió iPad : 27 € 

QUÈ CAL FER? 

 1. Les famílies que opten per comprar l’iPad en el col·legi
  • El pagament ha de ser al comptat.
  • Han d'ingressar els diners en el següent compte del col·legi ES15 0081 5261 1300 0104 8011, bé amb un sol ingrés abans del 30 de juny o bé amb dos, un al maig i un altre abans del 30 de juny. És molt important respectar els terminis.
  • En concepte cal indicar el nombre i el curs de l’alumne: “iPad_nom de l’alumne_curs”. 
  • En el col·legi no podem oferir l’opció de finançament a llarg termini, eixa opció la tindreu disponible en qualsevol establiment de venda d’iPads (Apple, MediaMarkt, Carrefour...) 
 2. Les famílies que ja disposen de dispositiu o desitgen adquirir-lo pel seu compte han de portar l'iPad al centre el dia 1 de setembre, i el dia de venda de llibres han de pagar els 27 € dels serveis de masterització i gestió de l’iPad, així com l’assegurança, si així ho desitgen. 

ASSEGURANÇA

Poden contractar l’assegurança de l’empresa UMAS a través del col·legi triar el seu propi. Per contractar l’assegurança UMAS, es pagarà el dia de venda de llibres. Poden consultar la cobertura en la nostra pàgina web:  https://www.cdstana.com/serveis/assegurança-escolar/

 • Assegurança UMAS d'un any 30 €
 • Servei iPad FARMACIOLA de substitució (per a 5 anys)22 € 

El lliurament de tot el Pack Educació es realitzarà directament en el Col·legi els primers dies de classe (tant els adquirits en el centre, com per compte propi).

 

Els dispositius disponibles

iPad 64 Gb

 

 

 

 

Ja podeu disposar de la informació rellevant sobre l'oferta de SETEK per al pack de 64 Gb.
PREU = 442 €

iPad 256 Gb

 

 

 

 

Ja podeu disposar de la informació rellevant sobre l'oferta de SETEK per al pack de 256 Gb.
PREU = 613 €

DUBTES

 

Per a qualsevol problema amb el procediment o qualsevol incidència que necessiteu aclarir podeu escriure a santi@cdstana.com o direccio@cdstana.com.

 

Colegio Santa Ana en xarxes socials :

Versión para imprimir | Mapa del sitio
Col·legi Santa Ana, 2023