Procés d'admissió 2019-2020

                                                    Calendari d'admissió

INFORMACIÓ:

 

Tota la normativa, així com les resolucions on s'estableixen els calendaris i els procediments per a l'admissió de l'alumnat per al pròxim curs escolar 2019-2020, pot ser consultada i descarregada en aquesta pàgina web a mesura que vaja establint-se.  Anirem informant-vos.
 
 

Vacants per a Secundària

 

A l'enllaç de la imatge us deixem el llistat de vacants per a l'etapa de Secundària del curs 2019-2020. Al llistat podeu comprovar les places lliures que tindrem per als diferents cursos de Secundària per al curs pròxim. Caldra que esteu atents al procés d'admissió per a emplenar la documentació necessària. Compte amb les dates! http://bit.ly/2VQcIqM

 

Vacants infantil-primària 19-20

 

A l'enllaç de la imatge us deixem el llistat de vacants per a infantil i primària del curs 2019-2020. Al llistat podeu comprovar les places lliures que tindrem per als diferents cursos d'infantil i primària per al curs pròxim. Caldra que esteu atents al procés d'admissió per a emplenar la documentació necessària. Compte amb les dates.

 

Confirmació de plaça 2019-2020

 

Com que s’han de publicar les vacants que puguen produir-se per al curs 2019-20, i abans del començament del termini d'admissió de nous alumnes, cal que confirmeu la continuïtat de la formació del vostre fill/a en el nostre centre el proper curs. Per a realitzar la confirmació, heu de tornar emplenat el document que us hem fet arribar a través dels vostres fills i que podeu baixar-se també del web, abans del 7 de maig. Juntament amb la confirmació heu de lliurar els 30 € d'assegurança escolar. A l'enllaç teniu també el document.

 

Apartat web per al procés d'admissió 19-20

 

Tal i com ve sent habitual us presentem l'apartat per al procés que encetem aquest curs sobre l'Admissió 2019-2020. Ací anirem penjant tota la informació, documents i dates, que us faltaran per a emplenar tota la documentació requerida des de Secretaria. És important complir amb les dates per poder entregar la informació a temps. Anirem publicant-ho a l'espai de "Notícies" però a banda, també anirem posant-ho a l'espai exclusiu reservat a tal efecte: "Curs 2018-2019" i dins d'ací: "Admissió 2019-2020". A l'enllaç de la imatge podeu accedir directament. 

 

Colegio Santa Ana en xarxes socials :

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Col·legi Santa Ana, 2021