iPads per al curs 2021-2022

 

Com ja sabeu, el pròxim curs 2021-2022, els alumnes que cursen 6é de Primària començaran a incorporar l'iPad en l'aula com una eina de treball molt potent al servei del nostre projecte pedagògic. 

L'empresa encarregada del sevei tècnic i assessorament al centre és SETEK i ens permet que Apple ens faça aquesta oferta de venda d’iPad que detallem a continuació. Cada família ha de decidir si vol adquirir el dispositiu a través del col·legi o pel seu compte.

OFERTA DEL CENTRE: 

 • Model recomanable: iPad Wi-Fi 128 GB + Funda OtterBox Symmetry Series iPad : 543 €
 • Model més econòmic: iPad Wi-Fi 32 Gb + Funda OtterBox Symmetry Series iPad : 453 €
 • Servei de masterització + gestió iPad : 27 € 

QUÈ CAL FER? 

 1. Les famílies que opten per comprar l’iPad en el col·legi
  • El pagament ha de ser al comptat.
  • Han d'ingressar els diners en el següent compte del col·legi ES15 0081 5261 1300 0104 8011, bé amb un sol ingrés abans del 30 de juny o bé amb dos, un al juny i un altre abans del dia 8 de juliol. És molt important respectar els terminis.
  • En concepte cal indicar el nombre i el curs de l’alumne: “iPad_nom de l’alumne_curs”. 
  • En el col·legi no podem oferir l’opció de finançament a llarg termini, eixa opció la tindreu disponible en qualsevol establiment de venda d’iPads (Apple, Media Mark, Carrefour...) 
 2. Les famílies que ja disposen de dispositiu o desitgen adquirir-lo pel seu compte han de portar l'iPad al centre el dia 1 de setembre, i el dia de venda de llibres han de pagar els 27 € dels serveis de masterització i gestió de l’iPad, així com l’assegurança, si així ho desitgen. 

ASSEGURANÇA 

Poden contractar l’assegurança de l’empresa UMAS a través del col·legi  o triar el seu propi.  Per contractar l’assegurança UMAS, es pagarà el dia de venda de llibres: 

 • Assegurança UMAS d'un any 28 €
 • Servei iPad FARMACIOLA de substitució (per a 5 anys) 19 € 

El lliurament de tot el Pack Educació es realitzarà directament en el Col·legi els primers dies de classe (tant els adquirits en el centre, com per compte propi).

Les condicions i cobertura de la mateixa les podeu trobar en el següent enllaç: https://www.cdstana.com/serveis/assegurança-escolar/assegurança-ipad/

 

Els dispositius disponibles

iPad 32 Gb

Ja podeu disposar de la informació rellevant sobre l'oferta de SETEK per al pack de 32 Gb.
PREU = 453 €

iPad 128 Gb

Ja podeu disposar de la informació rellevant sobre l'oferta de SETEK per al pack de 128 Gb.
PREU = 543 €

DUBTES

 

Per a qualsevol problema amb el procediment o qualsevol incidència que necessiteu aclarir podeu escriure a santi@cdstana.com o direccio@cdstana.com.

 

Colegio Santa Ana en xarxes socials :

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Col·legi Santa Ana, 2021