iPads per al curs 2020-2021

 

Com ja sabeu, el pròxim curs 2020-2021, els alumnes que cursen 6é de Primària començaran a incorporar l'iPad en l'aula com una eina de treball molt potent al servei del nostre projecte pedagògic. Fins ara, oferíem la venda d’iPads a les famílies de 5é de primària, no obstant això aquest any, degut  a la situació que estem vivint i, que comporta la necessitat de recórrer a l’aprenentatge a distància, oferim este servei també a les famílies de 4t de primària que, voluntàriament, vulguen comprar un dispositiu per al seu fill/a. Insistim, per als alumnes de 4t, que cursaran 5é en el curs 20-21, no  és estrictament necessari, podran accedir als recursos que envien els professors del centre per qualsevol altre mitjà tecnològic. 

L'empresa Goldenmac serà l'encarregada de distribuir els iPads entre els quals desitgen. Cada família ha de decidir si vol adquirir el dispositiu a través de Goldenmac o pel seu compte, així com si vol contractarl’assegurança de l’empresa UMAS a través del col·legi o el seu propi. 

QUÉ CAL FER? 

 1. Les famílies que opten per comprar a Goldenmac:
 • La compra es farà online en www.goldenmac.es
 • Una vegada en la pàgina, accedir a la Zona Col·legis (menú superior)
 • S’accedeix amb el Codi del Centre:  EDUSTA28520
 1. Les famílies que ja disposen de dispositiu o desitgen adquirir-ho pel seu compte han de portar l'iPad al centre el dia 1 de setembre, i el dia de venda de llibres han de pagar els serveis de masterització, la llicència de l’MDM i el servei de l'iPad farmaciola, si ho desitgen. 
  • Serveis de masterització i gestió  18 € 
  • Llicència del servei de control MDM Zuludesk 6 €
  • iPad FARMACIOLA de substitució  17 € 
  • Assegurança d'un any 28 €

 

El lliurament de tot el Pack Educació es realitzarà directament en el Col·legi els primers dies de classe (tant els adquirits a través de Goldenmac, com per compte propi).

 

Els dispositius disponibles

iPad 32 Gb

Ja podeu disposar de la informació rellevant sobre l'oferta de Goldenmac per al pack de 32 Gb.
PREU = 434,22€

iPad 128 Gb

Ja podeu disposar de la informació rellevant sobre l'oferta de Goldenmac per al pack de 128 Gb.
PREU = 527,20€

ASSEGURANÇA

Els preus anteriors NO inclouen assegurança. Es pot contractar un pòlissa amb l'empresa UMAS a través del centre o la que cadascú trobe convenient.  Si ho feu a través del centre, el preu de l'assegurança per a 1 any és de 28 € i les condicions i cobertura de la mateixa les podeu trobar en el següent enllaç: https://www.cdstana.com/serveis/assegurança-escolar/assegurança-ipad/

DUBTES

 

Per a qualsevol problema amb el procediment o qualsevol incidència que necessiteu aclarir podeu escriure a santi@cdstana.com o direccio@cdstana.com.

 

Colegio Santa Ana en xarxes socials :

Versión para imprimir Versión para imprimir | Mapa del sitio
Col·legi Santa Ana, 2021